Nyheder

Kun adgang for hjemmeholdet

Ingen adgang for HK Give Fremads tilskuere i Odense.

Læs mere
Fokus på HK Give Fremad: Marck Høigaard - en klubmand er vendt hjem

24-årige Marck Høigaard har haft en lidt broget håndboldkarriere, som har været præget af skader og klubskifter. Men nu er han for alvor tilbage på pinden i HK Give Fremad med en 100 % motiveret tilgang til at træde i klubbens tjeneste

Læs mere
Igen tid til Reklame Bankospil

SÆT ET STORT KRYDS I DIN KALENDER - SÅ SES VI!

Læs mere
Fokus på HK Give Fremad: 17-årig Giveknægt håndboldmodnet i tysk håndbold

Efternavnet er Nørtoft, og så har man nok en idé om, at det her handler om en lokal person. Og lokal, det er han den snart 18-årige Marius Nørtoft, der som søn af Maiken og Morten Nørtoft er født og opvokset i Give, og som nu er trådt ind i 2. divisionstruppens team af tre målmænd.

Læs mere
Nytænkning i håndboldklubben: Styrketræning eller bøfsandwich og hotdogs?

Lørdag formiddag tæt ved frokosttid tog den sportslige ledeles i HK Give Fremad den nederste del af ryggen på spillertruppen. I stedet for den udmeldte benhårde styrketræning stod den pludselig på hotdogs, bøfsandwich og kolde cocio'er en masse.

Læs mere
Erhvervsklubben har fået ny formand

Hanne Lund er ny bestyrelsesformand i HK Give Fremads Erhvervsklub, og den 51-årige cand.jur har tænkt sig både at tage tråden op fra det foreløbige arbejde og samtidig tilføre nye ideer og tanker med henblik på en professionel udvikling af konceptet.

Læs mere
Træningskamp aflyst

Træningskamp aflyst

Læs mere
Jeppe Larsen på plads i HK Give Fremad

HK Give Fremad har lavet aftale med den nu tidligere Kolding IF-spiller Jeppe Larsen, der går ind på holdet og skal løfte opgaven som playmaker. Larsen møder op med ligakampe på cv'et og ses som en klar forstærkning af holdet.

Læs mere
Positiv udvikling både på og uden for banen

"Vi kan mærke, at vi rykker os i den rigtige retning fra gang til gang, og at holdet bliver bedre og bedre sammenspillet. Relationerne mellem spillerne udvikler sig i den rigtige retning fra kamp til kamp, og vi løber også rigtig godt for hinanden. "

Læs mere
HK Give Fremad med to divisionshold

I starten af uge 34 fik HK Give Fremad en opløftende og kærkommen meddelelse fra Dansk Håndbold Forbund: Klubbens herrehold i jyllandsserien bliver rykket op i 3. division

Læs mere
Give lagde ud med sejr i første træningskamp

Erik Flak og Christian Bay prøvede flittigt flere konstellationer af i bagkæden, hvor der eksempelvis var flere spillere inde og løfte tjansen som playmaker. Her viste både Simon Søgaard og Magnus Taulbjerg lovende takter.

Læs mere
Årets HK'er

"Jesper er altid frisk på at hjælpe med diverse opgaver. Det gælder julebal, Give Open Air og også som håndboldtræner i klubben."

Læs mere
Vedr. Covid 19
Læs mere
Grindstedtalenter prøver håndboldlykken i HK Give Fremad

HK Give Fremad har fået tilgang af de to 19-årige talenter Benjamin Søbye og Philip Glud Jørgensen, der begge spillede på Grindsteds U19 ligamandskab i sæsonen 2019-20.

Læs mere